Close

2+0+1+9=12 – A 12-es számról

Összeszedtem pár linket a 2019-es év és a 12-es szám kapcsán. 2019 legfontosabb területei: Tanulj gyorsan, főleg a vétkeidből, azokat újra el ne kövesd. Tudj fogadni, elfogadni. Kezd el önmagaddal és közvetlen környezeteddel. Sok változás jöhet, ha megfigyeled és megérted a mozgatórugóidat. Merülj a felszín alá. Képes vagy arra, hogy tudatosabb és összeszedettebb légy, hát éld így mindennapjaid. Gyarapítsd szellemi tudásodat,  amivel vonj minden más területed művelés alá, indulj növekedésnek.

Asztrológiai előrejelzése, 2019

Január hónapja meghozza végre valahára a Felszabadulást a 2018-as évet leginkább meghatározó Skorpiós energiák alól! Noha az egészet elindító Jupiter már novemberben kilépett onnan, a Vénusz még apró utolsó hírvivőként január 7-éig ott tartózkodik, tartózkodott. Ebben a hónapban ő is kilép a Skorpióból, és az energiák innentől egészen más jellegűek lesznek, mint 2018 során: elsősorban Bak és Nyilas jellegűek. Az Őrlődés, Tépelődés, Csiki-Csuki és karmolászások után a Komolyság, Felnőttség, Érettség, a Mennyiség helyetti Minőség a Bak Szaturnusz részéről, és egy magasabb Hit, Remény, Lelkiség és szintén Felnőttség-Érettség a Nyilas Jupiter részéről.

Egyénileg és Kollektíven is számíthatunk a 2019-es év során értelmes megszorításokra, határhúzásokra, a Minőség előtérbe kerülésére. A 2016 és 2018 év közötti időszak a Gyerek Korának végének lecsengése; ez a 2019-es év január kezdetével pedig már teljesen az újabb szakasz(ok) energiáival és jellegeivel bír. Sokkal inkább hasonlít ez a ’80-as évek vidéki Magyarországának kisvárosi hangulatához, mint 2005-2008 világjáró techno-kapitalista szétforgácsolódásához. Amolyan nosztalgiával, egy kis(ebb)városi reneszánsszal térjünk vissza a 2019-es év során az Alapokhoz, erősebben a Hagyományokhoz, és mint álomból, itt már tényleg ébredjünk fel a történelem során egészen rendhagyó elmúlt 30 évből. Nyugodtabb, lassabb, picit unalmasabb, de stabilabb működésbe és életbe.

Forrás: https://zoldkor.blog.hu/2018/12/31/januar_honap_asztrologiai_elorejelzese_433

 

2019 a Merkúr éve

Rád milyen változások várnak a Merkúr évében, 2019-ben? Mi a Merkúr bolygó jelentése az asztrológiában, és hogyan hat a csillagjegyekre 2019-ben? A Merkúr a bátorság, a gyorsaság és a gyakorlatiasság tulajdonságait hordozza magában. Ebben az esztendőben a gyorsaságon lesz a hangsúly, mely azt jelenti, hogy 2019-ben számos élethelyzetben gyorsan kell majd döntenünk, azonban a fontos döntések előtt nem árt az érem mindkét oldalát figyelembe venni. 2019 tehát a Merkúr éve, mely a többi égitesthez hasonlóan szorosan összekapcsolódik a tizenkét állatövi jeggyel. Alábbi összeállításunkból kiderül, hogy mely csillagjegyre hogyan hat a Merkúr, milyen fontos események várhatóak ebben az évben?

Az Oroszlán:  2019-ben, a Merkúr évében számos alapvető változásra számíthat. Ebben az évben megoldást talál majd korábbi anyagi gondjaira, és lerázzák magukról azokat is, akik korábban megbántották és hátráltatták őket. 2019-ben a tipikus Oroszlán-önzés és a csak önmagukkal kapcsolatos törődés nem lesz rájuk jellemző. A Merkúr évében sokkal többet tesz majd az Oroszlán a családjáért, vagy akár egy nagyobb eszméért, mint korábban, emiatt pedig képes lesz áldozatot is hozni. Régi kapcsolatait is érdemes majd az Oroszlánnak ápolni ebben az évben, különben elsorvadhatnak.

Forrás: https://csillaghoroszkop.hu/asztrologia/5-merkur-eve-2019

 

Számmisztikai előrejelzés

A 2019-es év a sikerek, a fények és a törekvések támogatásának esztendeje.

Augusztusban születtél?
A szerelem éve jön, sőt az augusztusod különösebben kedvezni fog neked a párkapcsolati kérdésekben. Ha valamit javítani szeretnél, akkor most tedd, ha válnál, most tedd, ha új szerelemre vágysz, most ismerkedj. Egy dologra figyelj – magadra! Eddig úgy is magadat toltad háttérbe, most a te időd jött el. Jó neked? Csináld! Rossz neked? Hagyd abba! Szerelemre fel!

Forrás: https://www.harmonet.hu/ezoteria/71505-szammisztikai-elorejelzes-2019-re.html

 

A bűvös 12-es szám

Amióta az emberek számolni tudnak, azóta hisznek bizonyos számok mágikus erejében. A 12-es különösen fontos szám: az asztrológiában, az időszámításban és a naptárkészítésben is nagy szerepet kapott. A Wikipédián a 12 számról ITT olvasható kis szösszenet, ITT pedig a 12-es számrendszerről.

12-es szám: a mottója: ÉN TUDOM. URÁNUSZ a bolygója, Vízöntő a jegye. Fém: cink. Váratlan, extrém vagy villámcsapásszerűen bekövetkező fordulatok jellemzik. A 12 a 3-as szám (Merkúr)  oktávja, a kommunikáció, a média száma. Aki 12-én született, jellemző lehet rá a remek intuíció, telepatikus képesség, mélység – egyfajta antennaként viselkedik. Problémákat okozhat, hogy mindig mást akar, lételeme az ellenkezés, mindig szemben áll a többiekkel, független, lázadó szellem.

Források:
https://www.harmonet.hu
http://www.tudtad.com/2012/05/buvos-12-es-szam.html

 

Spirituális jelentése:

A 12-es az „áldozat” száma, jelképezi az áldozathozatalt, az önfeláldozást, a lemondást, a mártíromságot. A 12-es számú ember rendszeresen lemond saját vágyairól, céljairól, csakhogy elkerülje az esetleges ármánykodásokat, ám áldozatvállalásaitól gyakran szorong. Ha intellektusa felülkerekedne érzelmein, szenvedései véget érnének.
Forrás: http://www.erzsebetrosta.hu/Fejezetek-a-numerologiabol/oesszetett-szamok.html

 

A numerológiában:

Akik 12-én születtek egyrészt a jupiteri 3-as alapszám vibrálását élvezik, másrészt a 12-es összetett szám karmikus hatása alatt állnak. A Jupitert mint “nagy jótevőt” tartják számon az asztrológusok, s vele kapcsolják össze a vallásos hitet, a becsületességet, a törvénytiszteletet. A Jupiter befolyása alatt álló személy békés, őszinte, melegszívű, együtt érző, odaadó. Szociális érzékenysége védelmezi a rászorultakat, felkarolja a hátrányos helyzetűeket. Barátaiért minden áldozatot kész meghozni. Erősen bántja minden kétszínűség. Érdeklik az intellektuális gondolatok, gyakorta foglalkozik filozófiai kérdésekkel. A 3-as vibrálás megerősíti a nyilas és a halak személyiségjegyeit, ezeknél az összes jó tulajdonság, felszínre kerül, az ikrekkel viszont ellentétes, ám némi erőfeszítéssel összhangba hozhatók egymással. Jól harmonizál a kos, oroszlán, vízöntő és a mérleg karakterrel, viszont éles ellentétben áll a szűz, a bak, a skorpió, a bika és a rák ösztönökkel, hajlamokkal. E nap szülöttének azonban tudnia kell, hogy a pozitív 3-on kívül a 12-es szám nem túl jó, jelentése inkább negatív, mert többnyire szorongást, önfeláldozást, szenvedést szimbolizál. A 12-es számú embernek állandóan résen kell lennie, hogy véletlenül se fogadja el olyanok hamis tanácsait, akik csak saját érdekeiket tartják szemük előtt. Legyen elővigyázatos. A 12-es emberben mindig van egy adag szorongás, mert úgy érzi, hogy személyes céljait háttérbe kell szorítania, fel kell áldoznia magát mások ambícióinak, terveinek a megvalósításáért. Saját vágyairól, az ármánykodást elkerülve, inkább önzetlenül lemond. A rendszeres lemondás azonban nem tesz jót neki, mert az áldozatvállalásai sokszor járnak heves érzelmi stresszel, szellemi gyötrődéssel, aminek leküzdése nagy önfegyelmet követel tőle. Amikor intellektusa felülkerekedik az érzelmein, akkor előtte nyomban világossá válik, hogy mi is az, amire szüksége van, mit kell tennie. A megoldást tehát mindig önmagában kell keresse. Ha figyel erre, véget érhetnek szenvedései, és megéri a sikert.
Forrás: http://szammisztika8-2-6.blogspot.hu/2010/05/numerologiai-segedlet-i-egyszeru-szamok.html

 

A bibliában:

Mint azt mindenki tudja az 1-es és 2-es számokból tevődik össze. Viszont azt már kevesen ismerhetik, hogy ezeknek a számoknak mik a jelentései. Röviden-tömören: Az 1-es az Isteni eredet száma, ez jelöli az ember eredetét is. De ez jelképezi az Első Okot, a Teremtőt, az Isten vagy a Lelket is. A 2-es a különbség, a változás számjegye. A Biblia 2 Testamentumból áll. Az emberi létezés is 2 részre oszlik: nőre és férfira. A halál utáni életnek is 2 lehetőség adódik: a menny és a pokol. A 2-es szám a kettősséget, a szétválasztást, valamint a teljes harmóniát jelöli akkor, amikor az ellentmondások egy közös pontban képesek találkozni.

“Krisztus azzal is igyekszik kiemelni a világ megmentését szolgáló apostolok fontosságát, hogy saját számával megerősíti. A3 a Szentháromság száma, a 4 a világ négy részét jelképezi, 3×4 pedig egyenlő 12-vel, ami épp az apostolok létszáma. A 12 apostol a világ négy részében ismerteti meg a Szentháromság hitét. A 12 kétszer tökéletes, mivel kétszer tartalmazza a hatost. A hatos pedig az első tökéletes szám, és a szentséget és a tisztaságot jelképezi. Összetett szám, de ő maga nem állít elő számot a tízes szám alatt, mivel 2×6=12, 12>10. Krisztus tehát azért választott 12 tanítványt, hogy azok kétszeres tökéletességgel hirdessék az igazságot. Ezt a kétszeres tökéletességet egyrészt Krisztus életének és tetteinek utánzásával, másrészt a keresztény hit tanulmányozásával és tanításával érik el

12 drágakőből készült alapkőre épültek az új Jeruzsálem falai, s azokba bele van írva a 12 apostol neve. A Bibliában ez így szól: „A város falának tizenkét alapköve volt, és azokon a Bárány tizenkét apostolának tizenkét neve.” Az apostolok alapkövek, méghozzá az égi város alapkövei, rájuk épül fel az új Jeruzsálem. „A város falának alapkövei minden drágakővel ékesek. Az első alapkő jáspis, a második zafír, a harmadik kalcedon, a negyedik smaragd, az ötödik szárdonix, a hatodik karneol, a hetedik krizolit, a nyolcadik berill, a kilencedik topáz, a tizedik krizopráz, a tizenegyedik jácint, a tizenkettedik ametiszt.”

12 kapuja van az égi városnak. A Bibliában a következőket olvashatjuk: „Nagy és magas fala volt, tizenkét kapuval, és a kapuk fölött tizenkét angyal. A kapukra nevek voltak írva, amelyek Izrael fiainak tizenkét törzsének nevei. Keletről három kapu, és északról három kapu, és délről három kapu, és nyugatról három kapu.””
Forrás: http://magyar-irodalom.elte.hu/arianna/plaustrum/05SNora.html

 

A tarotban:

Az “akasztott ember” szimbóluma, ami a hit próbáját jelenti.
Forrás: http://www.tarrdaniel.com/

 

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)