Close

A gazdára talált öltöny

2018.02.08-án kitettem egy bejegyzést a Facebookon, miszerint elajándékozom az egyik öltönyöm. Az eredeti kiírás ide kattintva érhető el. Szép lassan elkezdtek jelentkezni az érdeklődök. Szép és megható emberi történetek érkeztek, egyet kivéve, aki csak esküvőre szeretett volna potya öltönyt 😀 Az óriási volt. Vártam pár hetet, addig jöttek a jelentkezők, majd február 26-án kiírtam, hogy átadásra került az öltöny. Horvátországon keresztül Szerbiába kerül. Hamarosan jön hozzá egy kis történet is.

Az eredeti kiírás szövege:

AJÁNDÉK ÖLTÖNY!

Nem kerülgetem tovább. Elajándékozom a képen (a fejlécképen is) látható szeretett magyar öltönyömet, amit a MrSale-ben vettem, szabattam át, kb egy éve.

Úgy három évvel ezelőtt bő 120 kilót nyomtam (fekve is) és azt mondtam magamnak, hogy Pali, ha lemész 100 kilóra, megajándékozod magad egy új öltönnyel. Így is tettem!*
Azóta eltelt egy újabb év és már 90 kiló alatt vagyok, így sehogy sem áll már rajtam ez az öltöny, így szeretettel várja új gazdáját.

MIT KELL TUDNI RÓLA?
Képeken ott van minden, az anyaga, a mérete, stb. De ezek csak adatok.
-> SOKKAL fontosabb, hogy tele van szeretettel!
Kevés alkalommal volt rajtam, de akkor nemes célt képviselt, jó ügyeket, jó emberek társaságában. Megélt pár erős kézfogástól kezdve örömmel és szeretettel teli öleléseket csodálatos emberektől. Viselve volt. Tudva és jól viselve. Mindez a sok-sok rezgés benne van, viszi tovább. Az új gazdájának csak rá kell hangolódnia 

KIÉ LESZ?
Egyrészt azé, aki jelentkezik érte – PRIVÁT ÜZENETBEN – itt az oldalon, s megírja, miért is lenne neki annyira jó. Hölgyeim, Ti is bátran írjatok, ha úgy érzitek, jó lenne az embernek.
Viszont NEM lesz sorsolás. Szimpátia és bennem keltett érzés alapján fogom eldönteni, hogy hova kerül, amit nem fogok megmagyarázni. A “nyertesnek” megírom miért Ő, a többieknek pedig köszönöm majd az üzenetet és megírom, hogy gazdára talált.

JELENTKEZZ!
Tehát, ha jó a méret, neked/férfidnak szép ajándék lenne, elfogadod ezt a “kiválasztásosdit”, akkor írj.

*Pontosítok!
Nem vettem… magamtól. Kellett hozzá egy szerető nő, és egy játék: Ő mindig feketében volt, én pedig színesben. Mondtam, hogy öltözzön színesbe egy előadására, én pedig fekete öltönyt veszek. így történt 
Mi van még ebben az öltönyben? Minden, amit egy szerető nő képviselhet egy férfi mellett/mögött. Aki növekedésre ösztönöz, a komfortzónád határainak feszegetésére sarkall, és ott van akkor is, amikor beleállsz AZ ügyedbe.
Mellette született meg a Lélekserpa felvállalás. – Köszönöm Réka! 
Ez is mind benne van ebben az öltönyben!

Szép napot kívánok!
Üdv
Pali

 

És a történet, amit kaptam hozzá:

Kedves Pali!

Egy álmatlan éjszaka és rövidke alvás után üzenet hangjára ébredtem. Álom és ébrenlét határán megnéztem a telefonomat, semmit nem találtam, de megakadt a szemem egy bejegyzésen. “Ajándék öltöny…” – Régen eltemetett érzések és emlékek kavarogtak a gondolataimban, a lelkemben.

Pár hónapja, 18 év házasság, ebből lassan két év egyedüllét után hivatalosan is elváltunk a férjemmel. Az első férfi volt az életemben. Megcsalt, összetört, fájdalmat okozott és életem talán legnehezebb időszakában döntött a válás mellett, amikor a Crohn beteg fiunkkal kórházban feküdtünk és az életéért harcoltunk. A gondjaink igaz sokkal előbb kezdődtek, de nem hibáztatom, túl nagy volt ez a teher. Ő továbbra is gondoskodott rólunk, de a tény, hogy egyedül maradok, maradunk akkor elviselhetetlen volt.

Most mégis szeretném őt megajándékozni.
A volt férjem nem rossz ember, de nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Kitűnő szakember, okleveles hipnoterapeuta, hét nyelven beszél,  több mint húsz éve foglalkozik az emberi lélekkel, és mióta ismerem a legnagyobb elhivatottsággal kutatja, tanulja és alkalmazza is a gyakorlati kabbalát. Ez a élete. Előadásokat, tanfolyamokat tart, rengeteget dolgozik de úgy érzem, hogy az útját, a valódi helyét nem találta még meg igazán.  A házasságunk alatt, amikor ezek az előadások rendszeresek voltak, olyan sokszor kértem hogy jöjjön el velem és engedje meg hogy vegyek neki egy új, igazán elegáns sötét öltönyt, mert egészen más megjelenése lenne benne. Erre nem került sor akkor.

Ebben az öltönyben most minden minden  benne van, a közös, közel 20 évünk, az emlékek, a közös álmaink, a nehéz pillanataink, a szépség, a fájdalom, a szeretet, a törődés, a megbocsájtás és az elengedés. A szívem összes szeretetével, a legőszintébben kívánom neki, hogy megtalálja a helyét, az igazi útját és azt a boldogságot, amit mellettem nem tudott. Az öltönyből és az ajándékozójából áradó melegség és végtelen szeretet kísérje őt az útján, a szeretet, ami felülír minden fájdalmat.

Nagyon köszönöm kedves Pali.
Köszönöm.

Amikor megismertem, volt egy közös dalunk…ez a dal most más értelmet nyert…
Elengedem.

Amíg őriz a szemed,
Amíg lehunyt szemmel látsz,
Lehet elmegyek, de itt leszek,
A lábnyomomban jársz.
Amíg érez a kezed, amíg néha még rám vársz,
egy mozdulatban egyszer majd újra megtalálsz,
Nézd itt az arcodon, egy csepp, hogy eltévedt!
Sose bánd, ne szégyelld!
Egy cseppnyi bánat ébredt ma értem és érted.
aki álmomra ügyelt,
Hogyha gonosz hold kelt fel,
Ki a kedvemért jövőt remélt,
az hogyan hagyhat el?
Aki járt minden úton, aki ismert minden szót,
Ki száz szavamnak hangot adott,
Többé sose szól?
A szívben, ha mennydörög,
S a szemre felhő száll,
Zápor, ha szakad, új folyó, ha fakad:
Miért fáj, miért fáj?
Amíg őriz a szemed, Amíg érez a kezed,
Amíg éltet a szíved, ne félj!

 

Köszönet

Köszönöm Neked, hogy megismerhettelek, s kívánom, hogy az öltöny betöltse, s kiváló eszköze legyen jókívánságaidnak, áldásodnak.

Tetszett? Érdekel? Jelentkezz!


Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Méhész Pál

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)