Close

Én elmentem egy tréningre… Mi lesz itt?

Részt vettem egy két napos önismereti tréningen. Újra. Az elején lévő körbeszélgetésen azt mondtam, hogy időközönként érdemes ugyan azzal a módszerrel ismét magamba szállni, tükörbe vonni magam, s megnézni, hogy most hol is tartok. Megtörtént. 🙂

Együtt hegyeket…

Sikerült pontosan behatárolni az állapotomat, melyre az alábbi rövid jellemzést kaptam:

„Ez a személyiségtípus ezen a szinten konstruktív vezetővé válik. Pontosan érzi a saját hiányosságait, és nem leplezni akarja azt, hanem megkeresi azokat az embereket maga köré, akik kiegészítik őt. A létrehozott csoport mindig egy cél köré szerveződik, és a vezetésével nagyon hatékonnyá válik. A rengeteg tudás összeadódik, együtt hegyeket képesek megmozgatni. Ezen az egészséges szinten nem kompenzál, nincs rossz érzése azért, mert nem tud mindent. Nem feszélyezi az sem, hogy képességeinek van határa. Nem akar mindenkinél, mindent jobban tudni. Képes az alázatra, az elismerésre, nem akar mindent irányítani. Bátran vállal felelősségeket azokért, akik hozzá fordulnak, vagy a környezetében vannak. Óv és védelmez. Nem méri magát másokhoz és nem jut eszébe azon gondolkodni, hogy vajon van-e más körülötte, aki szintén alkalmas lehet feladatai ellátására. Tudja, hogy szüksége van a társaira ahhoz, hogy jó irányba és jó ütemben haladjon előre.”

 

Voltam ennél sokkal szarabb állapotban

ahol megküzdöttem olyan félelmekkel, hogy nem helyes rászorulni senkitől semmire, hogy nem helyes sebezhetőnek lenni, másokban megbízni. Kaptam is szépen az ívet a kiszolgáltatottság terén. Na meg az árulás terén. Voltak jó nagy leckék melyekben elárultam, elárultak. Próbáltak irányítani, ezért erőből irányítottam, csak ne tudjanak nekem ártani, de eközben nem láttam, hogy másoknak ártok. Hatalmas szenvedésekkel és fájdalmakkal teli hiányállapotokat éltem meg, amire a bujaság csak olaj volt a tűzre. Kellett ez nekem, ezzel együtt egészségtelen volt.

 

Aztán rájöttem

sosem voltam igazán független és asszertív. Megtanultam kommunikálni, máshogy. A másik nyelvén. Rájöttem, hogy az életben akkor mennek a legjobban a dolgok, ha bátran szembenézek velük. Így aztán azt vettem egyszer csak észre, hogy most már magam tűzöm ki a céljaimat, amelyek igazán fontosak. Kitartóan törekszem, hogy megvalósuljanak. Erre már mások is csatlakoznak, így most már nem csak egyedül.

Az élettől kapott sok-sok lecke által megtanultam, hogy nem a feladataimba, a vállalásaimba vagy épp a hibáimba fogok beledögleni, így úgy döntöttem, nyitok. Tudok segítséget kérni bárkitől bármire és újra bízom az embereben. Azokban, akik segítő szándékkal közelednek. A többieket meg már kiszűröm. Ha nem én, akkor azok, akik körülöttem állnak.

Olyan ember lettem, aki többnyire pozitív módon szemléli a világot, és úgy érzi, hogy a dolgok jóra szoktak fordulni, jó irányba haladnak. Szinte mindig találok valamit, amiért lelkesedni lehet, és sok mindent, amivel elfoglalhatom magam. Újra szeretek együtt lenni másokkal és segíteni nekik, hogy boldogok legyenek. Szívesen osztom meg velük jó közérzetemet. Így jött létre a Be-Te-Kint-Ő.

 

Be-Te-Kint-Ő

A LYÓ-nak is van mellékhatása. A még LYÓbb. 🙂
Amikor elolvastam a fenti leírásból ezt, csak mosolyogtam: „Pontosan érzi a saját hiányosságait, és nem leplezni akarja azt, hanem megkeresi azokat az embereket maga köré, akik kiegészítik őt. A létrehozott csoport mindig egy cél köré szerveződik, és a vezetésével nagyon hatékonnyá válik. A rengeteg tudás összeadódik, együtt hegyeket képesek megmozgatni.”

Érzem a Lélekserpa magányosságát és korlátait. Ezért már egy ideje több emberrel is dolgozom együtt. Ők különböző szellem- és lélekgyógyászok, családállítók, energetikai gyógyítók, transzlégzést vezetők, tarot kártyavetők, Bach virágterápiához értők, NES terapeuták, mentális aritmetikával foglalkozók, sokszínű médiumok, asztrológusok, intimitás- és tantra szakértők, színészek, táncosok, énekesek, hangtálasok, pszichiáterek, pszichológusok, orvosok, és sorolhatnám. Számos szakértő a maga szellemi vagy épp tudományos területén.

És épp folyamatban van annak szervezése, hogy összerakjuk, amink van, hogy hegyeket mozgassunk meg. Szépen lassan fogjuk felépíteni, formálni, melynek első felétek is megnyíló honlapja a https://be-te-kint-o.hu. Még sok mindent nem találsz rajta, csak egy kérdést, hogy benned mit mozdít meg a „betekintő” szó. Ha örömmel megosztod velünk, nyisd meg az oldalt és küld el a válaszod. Ha elküldöd nekünk a válaszod, akkor hamarosan küldünk neked egy önismereti tesztet, amely kulcsot ad egy mélyebb betekintéshez, önmagadba. Ezt a tesztet csináltam meg én is ezen a tréningen. Aztán elsőként értesülhetsz arról, hogy kikkel, mit, mikor, hol, hogyan fogunk művelni.

 

2019. május 18.

Konferencia időpontja. Már most írd be a naptáradba. Az út az Ébredők Viadaláig.

És még a macska is rámkattant… Mostanában nem úszom meg. 😀

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)