Close

Légy geci! – Szüless újjá ismét

Ne, ne légy. Vagy mégis? Igen legyél! Csak ne úgy, ahogy azt a hatásvadász cím alapján elsőre gondolod. Hanem hogy? Úgy, hogy követed azt a hívó hangot, amit egyszer már követtél. Követtél tiszta fényként, tudatként, lélekként, rezgésként, a matériában pedig spermaként. Légy újra geci, kövesd azt a hangot, ami Téged életre hív újra és újra, jelen életedben is, most is, rendületlenül.

Az élet mintákat követ, mintákon alapul. Számomra az egyik legismertebb minta az aranymetszés. Az aranymetszés olyan arányosság, ami természetes egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimmetria között. Megtalálható számos ókori épületen, középkori és reneszánsz képzőművészeti alkotásokon. Püthagorasz szerint a valóság matematikai alapokon nyugszik, és az aranymetszés a létezés egyik alaptörvénye. Ezt a mintát követte Fibonacci is, az itáliai matematikus, „a középkor legtehetségesebb matematikusa”. A Fibonacci-számsorozat az a minta, amit szinte senkinek nem kell bemutatni.

Vagy mégis? Itt egy LYÓ kis demó videó a sorozat bemutatására a természetből, kezdve a DNS-től, át a hurrikánon egészen Trump hajáig 🙂

Mellékes(?): Miért volt annyira fontos ez a minta, hogy a világ különböző pontjain egymástól függetlenül újra lejöjjön üzenetként? Gopala (1135 előtt), Hemacsandra (1150 körül), Fibonacci (1202). Gopala és Hemacsandra a szanszkrit költészet elméleti kérdéseit vizsgálva ütköztek bele. Szanszkrit-magyar hasonlóság? Védikus-magyar párhuzamok? Hogyan függ minden össze az újjászületéssel, a jónival (magyarul LYÓni), mint kapuval? Nincs több kérdésem 🙂

 

A minták elvezetnek Téged a forrásodhoz

Egyszer már megtaláltad. Spermaként, ahogy megtaláltad a petesejtet. És most itt vagy, és olvasod ezt a cikket. Légy újra geci, és találj vissza a forráshoz. Kérdezem én, spermaként gondolkoztál azon, hogy meg tudod csinálni? Volt benned kétely, hogy odaérsz-e? Megakadályozott-e bármilyen önértékelési problémád abban, hogy bejuss a MAGhoz és világra hozd magad? Csak haladtál, tetted a dolgodat, követted azt, ami az életre hívott. Csak cselekedtél. Terjedtél, mint a fény.  „A Napsugár nem kérdezi, Hogy mennyit ér a fénye. (József Attila)” – Ennyire egyszerű 🙂

Most pedig túl sokat gondolkozol és túl keveset cselekedsz. Ami belül az kívül. De a belülről haladó és kifelé áradó változás egy téveszme. Egy csapda. Lásd a mintát a fogantatásban. A petesejt önmagában még „csak” petesejt. (Sugallat: Sakti). Egy kívülről érkező sperma a kulcsa annak, hogy abból a MAGgból élet legyen. (Sugallat: Síva, tudatának magjával). (Na meg nagyon sok mindennnek kell együtt állni, az univerzum utolsó porszeméig, de abba most ne menjünk bele.) A sperma, amely nagyon hosszú utat jár be és rengeteg információt hordoz. És megcselekszi azt, amit meg kell tegyen. Átmegy akadályokon, burkokon, rétegeken, CSELEKSZIK, melynek eredménye az élet, Te. Ez a kívülről befelé haladás mintája. Én így megfordítom a Fibonacci spirált is, és kívülről befelé haladok a MAG felé.

Leülsz meditálni, mert a megvilágosodáshoz a seggeden keresztül vezet az út. Sokak a meditációba menekülnek, csak ne kelljen cselekedni. Meditálsz, elmélkedsz, GONDOLKOZOL, majd, amire rájössz, azon tovább gondolkozol, ezzel önmagadnak gyártasz gátakat, nem változtatsz, nem CSELEKEDSZ. Változz cselekvő vezetővé, önmagad vezetőjévé cselekedeteid által. CSELEKDJ, aztán a cselekvéseden meditálj, s használd ezt a töprengést arra, hogy csiszolod, hangolod a cselekedeteidet.

Haladj kívülről befelé. Cselekedettel. A KARMA szó is cselekedetet jelent. Mostani létezésed sem más, mint a cselekedeteidnek az összegzése. A kívülről befelé haladó cselekvő változtatásaid nélkül az önképed és a szokásos GONDolkodási mintáid, amik skatulyába zárnak Téged, aligha lesznek felülírva. A változás paradoxonja, hogy GONDolkodásod megváltoztatásának egyetlen lehetséges módja, ha pont olyan dolgokat CSELEKSZEL meg, amelyektől a szokásos gondolkodásod visszatart. Új feladatok, új tevékenységek, új területek felfedezése, új kapcsolatba való beleállás. Ezek hoznak új tapasztalásokat, s ezek kimenetele fog Téged formálni. És ezen cselekedeteidnek legyél tudatos megfigyelője akkor, amikor meditálsz.

Amíg csak befelé fordulsz, addig csak maszatolsz, kenegeted a hülyeségeidet. Erősítheted a belső tudásod, de csak azt, ami már megvan. Erősíted a maszlagot, amit összehalmoztál. A múltbéli tapasztalásaidon tartod a fókuszt és nem teszel mást, mint ezeket figyelgeted, gondolkozol rajta. Ha kapsz is valami választ, mit kezdesz vele?

Kifelé fordulással új külső tudáshoz férsz hozzá, új tapasztalásokat élsz meg, s cselekszel, cselekszel, cselekszel. És a cselekedeteiden meditálva, a cselekedeteid tapasztalatait integrálva formálod magad és egyre több téves önképet és kamut dobsz le magadról.

Fedezd fel önmagad külső cselekedeteid megfigyelése által. Karl Weick mondta, hogy „Honnan tudhatnám ki vagyok, amíg nem látom, mit teszek?”

A NEM cselekvésnek is oka van és az is karma.

 

Rétegről rétegre elrejtve

Maradjunk a mintáknál. Nagyon sokat hallom azt a szót, hogy blokk. Hogy így vagy úgy tele vagyunk blokkokkal, energia hiányos vagy többletes területeket létrehozva, amik aztán olyan érzeteket, gondolatokat is kreálhatnak, hogy meg vagy hasadva. Aztán különböző módszerekkel dolgozni kezdesz rajtuk, oldásokra jársz, stb. Aztán nem változik semmi, csak az, hogy egyre több figyelmet fordítasz a blokkra, a problémára.

Szeretném, hogy megértsd, a blokk szerkezete is mintán alapul. Például ott van a Föld. A bolygó, amin most épp élsz. Szép kerek, amit körbe vesz egy réteg, az atmoszféra, na meg a mágneses tere. Nagyon nehéz ezen kívülről áthatolni. Ott van a tested. Már maga a test is egy réteg, de több is van. Aurák, mint korlátozó és védelmező testek, és persze a test saját mágneses tere (Tórusz). Kisebb mintának pedig ott van az atommag, amit körbevesz az elektronburok. Na és mennyi energia szabadul fel, amikor azt a magot elvágjuk?

Itt visszacsatolnám újra a fogantatás szimbólumát. A petesejt is sok rétegből áll. Hámsejtek, fénylő hártya, sejthártya, citoplazma, közepén a sejtMAG. A hímivarsejteknek ide kell eljutni. Juss el újra. tudatosan a forrásodhoz.

Mindennek a közepén van egy MAG. A Földnek is, csak nem úgy, ahogy tanuljuk. És neked is, és a „problémának” is, amit most blokknak nevezek.

A blokkal minden rendben van. Köszöni szépen jól van. Rengeteg energiát és információt hordoz, amihez el kell, hogy juss. Elgondolkoztál már azon, hogy blokk oldásra jársz? Tényleg fel akarod oldani a blokkot, a benne lévő maggal együtt? Fel akarod oldani magad? Ugye, hogy nem!

Szóval légy újra geci és csináld meg pontosan ugyan úgy a feladatot. Hatolj át a rétegeken és juss el a maghoz. A maghoz, amit becsomagoltál. Minden magban megtalálod a saját létezésed elemét, a LÉTelem-et.

 

Miért van minden becsomagolva?

Én informatikus is vagyok így kicsit infós példát hozok. Tegyük fel van a gépeden sok-sok igazán fontos fájl, amit nem szeretnél elveszíteni és másnak sem akarod csak úgy megmutatni, ezért becsomagolod pl. egy ZIP-be és jelszavas védelmet teszel rá. Ami benne van, az számodra érték.

Ilyen a blokk is. Be van csomagolva, el van rejtve benne valami. Egy érték. Te csomagoltad be, Te tudod kibontani és nálad van hozzá a titkosítást feloldó kulcs is. Csak ehhez a becsomagoláshoz nem egy számítógépet használtál, de ugyan úgy egyéb algoritmusokat, programokat. Ilyen programok lehetnek az apád is megmondta, hogy szar vagy, anyád sem úgy szeretett ahogy kellett volna, a pasid/csajod is elhagyott, jaj a tested, de megváltoztatnád mert ronda vagy, a főnököd egy szarházi, barátod egy sincs, jaj meg ez meg az, és a lista végtelen.

Ilyen védelmi rétegekbe csomagolod be ÖnMAGod elől is az információkat. Miért? Mert véded a saját értékeidet a MAGodat, a LÉTelemedet. A mai világban ez különösen fontos, mert az információ lett a legnagyobb érték. És Te, kedves olvasó, a sok gyötrelmed, szenvedésed alatt igen fontos értéket hordozol, fontos MAGot viszel, képviselsz, ŐRZŐL. Minél keserűbb és nyomorultabba az életed, annál nagyobb érték van benned elrejtve. Önmagad elől is! És ebben a védekezésben partnered az egód is. Bizony. A sokat emlegetett főgonosz védi az értékedet.

Azt szeretném, hogy a minták alapján lásd, hogy a blokkal minden rendben. Azért van, mert fontos szerepet tölt be, ahogy az egód is. Nem ellenség, hanem partner. És megfelelő időben, megfelelő időzítéssel, megfelelő kitartással, ahogy a hímivarsejt halad előre, úgy előbb utóbb Te is eljutsz önMAGodhoz.

Vált szemléletet. Lásd, hogy az apád is megmondta, hogy szar vagy, nem más, mint egy rejtjelező algoritmus, egy terelés, egy KAMU mindazon rétegekben, amivel rejtve van a titok. Amikor azon dolgozol, hogy apád mekkora szemét, akkor csak erre figyelsz, s csak ennek adsz energiát, akkor bezárod magad ebbe a rétegbe és szabotálod a folyamatodat, amikkel eljutnál a lényegig.

Mindig történik veled valami kintről, a külvilágból. Egy hatás, ami vissza-vissza tereli a figyelmedet a szar, nyomorult problémádra. Kívülről befelé haladva kapsz az élettől pofonokat, amik megindítanának. Meg is indulsz, aztán megrekedsz, mert rossz helyen van a fókusz.

Tedd át a fókuszt. Szemlélődj máshogy. Legyél az, aki látja, hogy ezek a rétegek csak terelések. És lásd azt is, hogy minden csak szeretet. Az, aki téged bánt, az a lény, aki téged a legjobban szeret, mert bevállalta, hogy halmozza saját karmáját azért, hogy Te általa, kívülről, újra és újra beleütközz a feladatba. A feladat pedig az, hogy eljuss a MAGodhoz. hogy lást, mi az az elem, az az érték, amit Te hordozol, aminek Te vagy az őrzője. És hogy mi a feladatod vele. Mert nem az, hogy multinál légy rabszolga. – Ugyanitt ajánlom figyelmedbe a decemberben mozikba kerülő ALITA, a harc angyala című filmet. Ébredj önmagad tudatára. Nem a tested vagy. Nem a problémáid vagy. Érték vagy. Egy érték hordozója és Őrzője vagy. Különleges vagy.

 

Bízz ebben, legyen benne hited

Vizsgáld meg, amit most mondok, amit üzenek. Szeretettel, hittel. Úgy érzem, hogy ha ezt követed, akkor majd kellő időben, megfelelő helyen, megfelelő mértékletességgel meghallod majd a hangot, amit követned kell. E hívó hangnak köszönhetően pedig megtalálsz majd olyan KÜLSŐ jeleket szerte a világban, mintákat, azonosságokat, párhuzamokat, amikkel megfejted a becsomagolt információkhoz a titkosító KULCSodat, hogy végre fel tudd nyitni. Erre fel kell készülj. A felkészítés pedig nem más, hogy áthaladsz ezeken a KAMU apád is megmondta típusú rétegeken. Önbizalommal, önfegyelemmel.

Minden rétegnek keresd az ellenpólusát. Jin és Jang. „A szimbólum kettős, dialektikus koncepciója leírja azokat az ősidőktől fennálló, egymással szemben álló, de mégis egymást kiegészítő kozmikus erőket, amelyek megtalálhatóak a világegyetem összes jelenségében.” Így benned is. Ha az egyik oldal az „apád is megmondta”, akkor keresd a másik oldalt, haladj arra, s a másikról tudatosítsd, hogy kamu réteg volt. Egy réteg a becsomagolt infón. És menj tovább.

„Figyeld a kezem, mert csalok.” Érthető? Töprengj rajta. Halj bele és szüless meg újra. Nem, az öngyilkosság nem jó. Úgy szüless újra, hogy értesz, megértesz, megtalálod a magadnak elrejtett mintákat, jeleket és dekódolod magad. Használod a kulcsot és amikor hív a hang, akkor elindulsz.

Az életed halálok sorozata. Meghaltál spermaként, meghaltál magzatként, sok-sok kapun átmentél már, jelent életedben is, hogy itt legyél. Álmodsz, alkotsz, teremtesz magadnak világokat, amikbe újra és újra belépsz, felfedezel. És talán itt az ideje, hogy meghalj a szar vagyok programjaidból is. Itt az ideje, hogy ne csak álldogálj a falaid előtt. Változtass nézőpontokat, amihez a fenti kis szösszenet remélem segít.

Kezdj el élni! Végre!
Ébredj cselekedeteid tudatára.
És cselekedj meg valami merőben szokatlant!

Az élet azoké, akik lebontják a falakat és belépnek a kapukon.

 

Na de hogyan?

Eddig is erről olvastál. Cselekedj olyat, amit még sosem. Szeress úgy egy férfit/nőt ahogy még sosem. Merészkedj be olyan területekre, ahol még sosem voltál, és kialakul magától, ha tudatos megfigyelője vagy ezeknek a lépéseidnek, akkor megtalálod azokat a jeleket, mintákat, amiket talán Te magad rejtettél el, helyeztél el önmagadnak előző életeidben. Ajánlok is valódi lépéseket. Íme:

Utazás a koponyám körül. Karinthy Frigyes után szabadon pár cselekvő utazásra szeretném felhívni a figyelmed összekötve a fenti mintákkal, a Fibonacci-számsorozattal és az aranymetszét mintájával is. Nem biztos, hogy ezek a Te mintáid, jeleid, nem biztos, hogy ez a hívó hang Téged is hív, én csak azt tudom, hogy ez az, amit az Őseink is követtek ezért én most lépkedek a lábaik nyomában. Ennek köszönhetően élek most nem messze egy tiszta forrás alatt, a Szent vér kápolnához közel.

 

Budapest – Vissza a forráshoz

Az egyik cikk felüti, hogy a véletlen műve, de semmi nem a véletlen műve, főleg ott nem, ahol a spirál MAGjánál találgató a Szent Gellértről elnevezett hegy, az annak otthont adó Sziklatemplon nevű Pálos kolostor és a FORRÁS, mely gyógyít.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/fibonacci-rejtely-budapesten/
https://cink.hu/vegiggyalogoljuk-budapest-szivcsakrajat-1471356615/1473630101
http://www.palosrend.hu/bemutatkozas/palos-helyek/budapest-sziklatemplom/284-sziklatemplom

Pilis – Tisztítsd meg a gondolataidat a Koponya Körúton

„Lelki szinten egy nagyon komoly, megpróbáló utat járhatunk végig ezen a körúton. A barlangnál, ha van elég bátorságunk hozzá, saját lélektükrünket aktiválhatjuk, amikor is a Fiú mutatja, mondja meg szemtől szembe, hogy mely lélekrészünket nem hatja át még a fény. Magyarán a bennünk jelenlévő démonikus erőkkel nézhetünk farkasszemet. Készüljünk rá, megrázó élményekben lehet részünk. A térképen gyönyörűen kirajzolódó máguskoponya legmagasabb, kitüremkedő pontjáról, a Fekete-kőről páratlan kilátásban lesz részünk Pilisszzentlélek irányába. A kolostorromok is szépen látszanak. Viszonylagos rövidsége ellenére lelki, szellemi szinten komoly próbatételeket tartogathat számunkra ez a bejárás.”

https://ultrarovidhullam.blog.hu/2014/09/26/koponya-tura
http://spiralforum.hu/koponya-tura/
http://www.jooszellem.hu/allando-tartalom/palosok-uttalan-utjai
http://magyarokeredete.blogspot.com/p/i3-es-karpat-medencei-kapcsolat.html

Pálos 70 – Teljesítménytúra
https://www.facebook.com/events/503818669684162/

 

Tetszett ez a szemlélet? Oszd meg a cikket! Köszi!

Kellemes utazást kívánok!

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)