Close

Transzlégzés Opra Edina kíséretében

Messziről indítom, olvasd végig. Ajándék lesz benne! – Emlékszem, amikor lakatolni tanultam, egy 50x50cm-es keretet kellett hegeszteni zárt szelvényből, majd rá kellett tenni egy 0.5mm-es lemezt, aztán jött a mesterem és ráb@szott a közepére egy hatalmasat, majdnem át is szakadt, majd mondta, hogy fogjam be a keretet a satuba és egyengessem ki a lemezt, hogy olyan legyen, mint újkorában. Volt pár kalapácsom, vizem, szivacsom és lánghegesztőm, amivel tudtam hevíteni, pontozni. Már ekkor megtanultam, hogy hogyan kell a szerszámokkal, eszközökkel dolgozni. Amikor szerszámokkal dolgozom egy munkaterületen, akkor tudom, hogy mikor melyiket kell használnom, az pontosan hol van, s úgy érem el, s úgy veszem elő, hogy oda sem kell néznem. És ez a „működés” azóta is így van nálam az élet számtalan területén.

Utazni és utaztatni sokféleképen lehet. Ez is csak egy szerszám, egy eszköz, amit akkor kell elővenni, amikor szükséges, amikor a munkadarab, jelen esetben Én vagy Te, tested vagy lelked azt megkívánja. És akkor tudod, hogy mit vegyél elő. Ehhez viszont szerszám ismeret kell.

Az elmúlt években sok-sok szerszámot ismertem meg. Sok módszert az önismereti úton. Én az előző életes utaztatás mellett kötöttem ki, bár nem így nevezem. A „spiripiac” nevezi így, s hogy beazonosítható legyen, használom én is ezt a címkét. Sehogy nem nevezem. 😊 Nincs jogomban elnevezni, levédeni jog által, mert nem az enyém. Jogom viszont van használni. Kaptam, feladatnak, élek vele. És ezen az úton haladva találkoztam olyan emberekkel, akik szintén kikötöttek egy módszer mellett, s ők is tudják, hogyan is működik mindenféle címkék nélkül, egyenes, tiszta forrásból, s alázattal és felelősséggel fordulnak a „technikához”. Haladnak az útjukon, küzdenek, mint minden gyógyító.

Nem megyek mindenkihez. Vagy azért mert nem tiszta, amit csinál, vagy nem tiszta rendszerrel dolgozik, vagy mert a hite nincs meg igazán, vagy leplezi a sebeit, gyengeségeit, vagy épp próbálja magát eladni makulátlannak, mert az emberek azt hiszik, hogy csak egy tökéletes lény lehet gyógyító, segítő, s próbál ennek megfelelni. Ezek kamu „mesterek”. Akihez elmegyek, az elbír engem és a témáimat. Nem mindenki idegrendszere bírja el azt, ami átmegy rajtam, s bírja lekövetni a karma infekcióimat.

 

Én is járok utazni. Transzlégzéssel. IS. Na de KIHEZ?

Volt egy témám, amin nem bírtam átlépni. Meg voltam hasadva. Volt, hogy erős hiányállapotból éreztem valaki felé szexuális vágyat, de nem volt hozzá párkapcsolati, hosszú távú perspektívám. És volt fordítva is. Magas szinten kapcsolódtunk szellemi síkon, de egyáltalán nem kívántam. Sehogy nem állt össze. Azt éreztem, hogy a lent (szexcsakra) és fent (harmadikszemcsakra) között nincs áramlás. Ketté vagyok vágva a párkapcsolati övnél, azaz a vesék magasságában. Olyan szintű elakadás volt, hogy egyedül nem tudtam átmenni rajta. Ekkor totális véletlennek köszönhetően… 😀

Találkoztam Edinával. Születésnapi buliban voltunk és csapattuk az életet a Morrison’s 2-ben. Ja, ilyet is szoktam. Végül is élek. Nem? De! 😊 És elkezdtünk beszélgetni és anélkül, hogy tudtam volna igazából, hogy Ő kicsoda és mivel foglalkozik, ráéreztem, hogy ebben a témában Ő lesz a segítőm.

Elmentem hozzá lélegezni. És kilélegeztem magamból. Nagyon érdekes, ami nála történik. Nagyon jól látja a folyamatot, ki mikor hogyan lép be a térbe, mit csinál, hogy vannak a kötések, és nagyon szép szimbólum rendszerrel kommunikál. Itt most a szimbólumokat képi asszociációként értsd, amikor valami kivetül belőled, a blokkból, megelevenedik, azt látja és ha Te nem is látod, akkor tolmácsolja. Az én esetemben gyakorlatilag csontvázig láttam magam lecsupaszítva, ahogy a testemet kukacok eszik, de a csontvázban a gyomrom tájékán volt egy fekete massza, amit aztán kivettünk, de volt még ott egyéb jövés menés, s végül megérkezett az üzenet, hogy ember, már rég kész vagy, csak nem hiszed el. Mindened adott, megvan, csak indulj el. Temesd el és gyászold el a régit. S akkor a csontvázamra új izomzat és új bőr épült. Újjáépítettek, újjá építettem magam miközben kilélegeztem magamból az önvádat, s mindent, amit valaha elkövettem nők ellen, s bennem élő nő ellen. És a legszebb, hogy a bennem élő nő és férfi megbékélt egymással. Már nem vitatkoznak. Megbeszélnek, odafordulnak, s törekednek türelemre és szeretetre. Ez az oldás Edinánál egy éve volt és mostanra látszik beérni. És most tudok neki igazán hálás lenni, s most ért meg bennem, hogy ajánljam Őt. S most ért meg benne is, hogy beleálljon ebbe a kísérői szerepbe.

Nem oly régen üzent, hogy megjöttek a leletei. Rögtön éreztem, hogy mi van, s azt is, hogy megérkezett. Megérkezett abba, hogy egy utolsó összegzésbe merüljön a tünetei kapcsán, hogy aztán tovább lépjen, megérkezzen a felvállalásába. Fogadjátok szeretettel, s éljetek a felajánlásával.

 

Opra Edina

Sokféleképpen lehet egy ciklust zárni. Erre az életre vállalt egyik feladatom zárása egy betegséggel történik, mely akár halállal is végződhetne, ha nem látnám ilyen végtelenül tisztán, hogy ez nem az a vég, hanem egy újjászületés előtti lezárás, melyet fizikálisan most túlélek.

A köztes térben lebegve várom, hogy beérkezzem a helyemre. Az első kétségbeesésem után csak annyit érzek, hogy végre vége van! Megszabadultam!

Mitől?

Egy karma kör zárul, annak minden oldásával és áldásával. Kaptam otthont és ezzel felszabadul mindaz az elképesztő lelki teher, ami ennek megvalósításához kellett. Nem volt egyszerű elfogadni, hogy nekem is lehet saját otthonom, egyedül.

A gyógyulás már zajlik egy ideje. Nincs más dolgom, mint türelemmel és szeretettel végigkísérni magam ezen az állapoton úgy, hogy nyugodt maradjak és ne keverjem vissza magam abba, amit már csak elhagyni kell.

A gyógyulásom és az összes – hasonló cipőben járó – nőtársam gyógyulása érdekében az alábbi felajánlást teszem.

Akik ismernek, tudják, hogy több, mint egy évtizede az önismeretet választottam utamul és rendületlenül járok rajta. Szenvedélyem az emberi lélek és személyiség működésének megismerése, a gyógyító mechanizmusok tanulása és a segítségnyújtás azoknak, akik hozzám fordulnak. Természetesen én is, mint mindenki más, gyógyítva gyógyulok. 2015-ben kaptam a kezembe egy olyan gyógymódot, mellyel az energetikai térből, akár előző életből magunkkal hurcolt blokkokat is, tudok tisztítani.

Jelen állapotom más síkokról áthúzódó erőszakos élményekből, alárendelt, megalázott szerepekből gyökeredzik.

Felajánlás:

Gyógyulásra hívok minden olyan nőtársamat, akiket jelen, vagy más életeikben érzelmileg és/vagy fizikálisan bántalmaztak, megaláztak, alárendelt szerepekben tartottak, emiatt a női nemi szerveiken betegség jelenik meg. Várok továbbá minden olyan nőt kezelésre, aki szeretne gyermeket és nem lehet, aki nem szeretne gyermeket és folyton teherbe esik, vagy akiket nehéz feladat elé állít az édesanyjával való jó kapcsolat kialakítása és vágyik erre.

A kezelésekért cserébe energetikai visszaáramoltatást várok olyan formában, hogy a megélt történeteket írásba szeretném adni a blogomon, név nélkül.

Várom jelentkezéseteket, hogy gyógyuljunk!

opra.edina@gmail.com
+36204010882

Tetszett? Érdekel? Jelentkezz!


Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Méhész Pál

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)