Könnyek és mosoly egyszerre volt jelen az arcomon

Nehéz megfogalmazni azt az érzés-komplexumot, ami átjárt az utazás után. Az biztos, hogy felemelő volt és nagyon örülök, hogy jónéhány nehézség ellenére is kitartottam az elhatározásom mellett és elmentem hozzád. Ajándék volt az a nap. Hálás vagyok és most még egyszer nagy-nagy köszönetet kell “mondanom” Neked, mert amit írtál utána a blogban, az egy újabb ajándék volt számomra. Könnyek és mosoly egyszerre volt jelen az arcomon, amikor a soraidat olvastam. Nem is gondoltam volna, hogy ezzel a történettel, aminek valójában a végét, meglehetősen kudarcnak éltem meg, valamit tudsz kezdeni… És bár én jelen voltam, mégis lenyűgözött az írás, tudott “újat” adni. KÖSZÖNÖM!
Bízom benne, hogy ez a segítség személyeden keresztül sok mindenkire rátalálhat!!! 🙂

A felismerések elemi erővel hatottak rám

Írnék pár gondolatot, ahogy én éltem meg az eseményeket.

Pár hónapja találtam rá véletlenül (véletlenek márpedig nincsenek ????) a Lélekserpa nevű oldalra. Szívesen olvastam az általa egyedien elmesélt történeteket, mivel régi vágyam volt előző életekben kutakodni.???? Szóval olvasgattam, és gondoltam jó, majd, egyszer, valamikor, ha lesz időm….ugye ez ismerős? Aztán Pali felrakott magáról egy sejtelmes képet ????….biztosan éreztetek már olyat valamivel, vagy valakivel kapcsolatban, hogy megszólítja a lelketeket és érzitek a hivást. Pont ezt éreztem vele kapcsolatban, és ezt az érzést vele is megosztottam.???? Úgy alakult, hogy épp volt miért kutakodnom előző életeimben, és a Sors, igy nagy betűvel, mert hiszem hogy nincs nála nagyobb erő, úgy hozta, hogy találkoznunk kellett.

Egy negyed órás beszélgetés után, részemről feltétel nélküli bizalmat szavazva Palinak (ha jól emlékszem Ő csapjunk a lecsóba felszólítással ????), elindultunk visszanézni régmúlt életeim titkait.

Jelen életem problémája, ami hozzá vezetett az volt, hogy megjelent pár hónapja egy férfi az életemben, akinek a közelében látványos, és kellemetlen reakcióba lépett a testem, olyan, mint remegés, hányinger, sírás. Ennek próbáltunk utána nézni, és az Égiekre bíztuk mit mutatnak.

Akkor még nem sejtettük, hogy maratoni, 5 órás út áll előttünk.

5 életen keresztül vezettek, mivel mindegyik esemény egy előző élet következménye volt, amik egymáshoz kapcsolódtak. A férfival, aki bekapcsolja nálam ezeket a tüneteket minden élethelyzetben mindketten részt vettünk különböző felállásban, és minden szituációban én voltam az áldozat, vagy azért mert kényszeritettek, vagy önként vállaltam az áldozat szerepet, hogy mást védjek vele. Azonosítva és felismerve ezt az áldozat szerepet, sajnos a mostani életemre is jellemző volt…

Az utazás során általam kimondott érzések és felismerések elemi erővel hatottak rám, amiken Pali többször egymás után is átvezetett. Minden esemény hatására, ahol az említett férfi jelen volt, fizikailag is újra megjelentek a testi tünetek, a remegés, hányinger. Konkrétan végig remegtem az 5 órát, aminek másnapra jó kis izomláz lett az eredménye.????

A testi érzések más formában is jelentkeztek, vagyis fizikai fájdalmat éreztem azokon a testrészeimen, ahol akkor abban az életemben bántalmazás ért. Például 1792-ben egy testvérpárbaj következtében szíven szúrtak, és ezt a szúrást abban a pillanatban is éreztem.

Döbbenetes volt számomra átélni milyen magzatként magzatpózban összegömbölyödve ringatózni, majd érezni ahogy fejjel előre elindulok megszületni….  Milyen, amikor kilépek a testemből, ahol béke és nyugalom van, hogy ne kelljen tudomást vennem arról ami velem történik…. Milyen férfitestben élni, amitől magabiztosnak, “királynak” éreztem magam… Milyen a csuklómon érezni a vastag vaspántot, amivel leláncoltak… Milyen átélni a saját halálomat, és elindulni a köztes létbe.

Pali végig magabiztosan, koncentráltan, és maximális rálátással irányította a folyamatot, néha kis humort is vitt bele, így aztán a kínok közepette egy-egy nevetéssel oldottuk a helyzet súlyosságát.

Amikor végig értünk a történeteken (amiket az érintett félre való tekintettel nem mesélek el), újra egyesével végig mentünk minden főbb eseményen és ellenőriztük, hogy hatással vannak-e még rám a történtek. Majd minden esetben a megbocsájtáson, és az oldásokon volt a hangsúly.

Hosszú volt az út, amit végig jártunk, de a szoba hangulata ahol az utazás történt, a gyertyafény, és Pali jelenléte hozzásegített ahhoz, hogy az átélt negatív események ellenére is csodálatos élményként raktározzam el magamban ezt az utazást.

Rádöbbentett arra, hogy életeken keresztül, ugyanúgy a mostani életünkben is teszünk olyan dolgokat akár tudatosan, akár tudat alatt, amik aztán a következő életünkre is hatással vannak, vagyis karmát gyártunk, és jó nagy batyukat teszünk a hátunkra, amiket életeken keresztül cipelünk. Amik aztán nem csak a mi, hanem a velünk kapcsolatba kerülő többi emberre is hatással vannak. Ok-okozat, minden mindennel összefügg.

És a lélek nem felejt, hiszen jelen esetben is több száz éves traumát hozott felszínre egy találkozás. Higgyétek el megéri végig menni egy ilyen utazáson, és Pali ebben maximális segítőtárs, akiben feltétel nélkül bízhattok. Másképp nem is érdemes. ????

Köszönöm Neki, hogy elkísért ezen az úton, hogy mellettem volt, és könnyed stílusával megkönnyítette az átélések súlyosságát. És ezáltal olyan felismerésekhez juttatott, amik mindenképp pozitívan hatnak a jövőmre.

Végtelen szeretettel és hálával: egy utazó

Őszintébb vagyok, bátrabb és magabiztosabb

Megnyugtatott a bevezető beszélgetés és hogy mindig tudtam mi fog velem történni 😉 A folyamat közben mély és őszinte viszonyba kerültem önmagammal olyannyira, hogy az eddig tisztázatlan érzéseim a helyükre kerültek. Elkezdődött a rendrakás mellett egy spontán rendeződés is. Önbizalomhiány, társfüggőség miatt mentem el, amiknek a felszámolásához a jelenlegi életemben utaztunk. Végig biztonságban éreztem magam!!! Az eddig elnyomott igazságokkal most sikerült szembenéznem és megtaláltam a saját belső forrásomat a születésem folyamatán áthaladva, ami megmutatta milyen erős voltam akkor és vagyok ma is. Nem másban van a támaszom….Azóta álmokon keresztül, megérzésekkel kapom az információt az engem érintő, feldolgozandó folyamatokról. Elindult a változás az életemben. Őszintébb vagyok, bátrabb és magabiztosabb. Tanultunk technikákat, amikkel egyedül is beleláthatok a kérdéses kapcsolataimba, ezt is sokat gyakorlom most. Annyi minden van még amihez ezt tervezem megismételni 😉

Megjelent egy bizonyos magabiztosság

Amióta megvolt az utazás, már szinte aznap éreztem egy nagyfokú megkönnyebbülést ami terhek lerakásával járt. Igazából azóta is megvan, illetve tartozik hozzá egy bizonyos magabiztosság. De ez nem a nagyképű, öntelt jellegű hanem ami a belsődből érzel. Sokat segített. Ősszel biztos hogy lesz még egy.