Akció!

Fénybenjárók Éjszakája

15 .000 Ft 10 .000 Ft

Sok szeretettel köszöntelek az esemény regisztrációs oldalán.
Nézd meg lent a leírást, a programot, válassz egyet a lehetőségek közül és regisztrálj.

A PROGRAM MINDENKI SZÁMÁRA NYITOTT
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: hello@lelekserpa.hu, +36-70-307-2585
Illetve ezen a felületen, ahol épp vagy.

PROGRAM leírásához görgess lejjebb! 

IDŐPONT: 2019.05.18 – szombat
Helyszín: NŐTINCS
Egész pontosan: Tópart Vendégház Nőtincs – így találod majd meg a Google Térképen is.
TAXI: Szervezünk a Nyugatitól 7:30-8:00 óra magasságában gyülekezőt, és aki nem tud eljutni, elhozzuk. Jelezd igényed. Megoldjuk!

A KÉNYELMES SZÁLLÁSHELYEK ELFOGYTAK!
A ház két szintes, az emeleten ágyas férőhelyekkel. A nomád hajlamúak, saját matracon aludhatnak a földszinti nappaliban, előadó teremben csoportosan, +2.000 Ft-ért. Én is ide szorultam 🙂
A tűzönjárás díja szintén külön felajánlásos lett, ahogy azt a vezetője kérte.

Készleten

SKU: LSE1901 Category:

Leírás

Fénybenjárók Éjszakája

MIÉRT HÍVTAM ÉLETRE EZT AZ ESTÉT?

Hogy érezzük jól magunkat. Férfiak és nők együtt, egymásért, egymást támogatva, miközben játszunk a tűzzel a telihold fényében.

E napon, amikor az ég teliholddal ajándékoz meg minket, s e napon, amikor Buddha születésnapját ünneplik, mely egyúttal a megvilágosodás napja is, találkozzunk együtt a telihold fényében, talpunk alatt izzó parázson.

BÁTORSÁG – NEKED MIT JELENT?

Férfinak lenni vagy Nőnek, szeretni vagy szeretve lenni, nyitni vagy határokat húzni, igent vagy nemet mondani, lépni vagy maradni, szembenézni, kiállni, engedni vagy elmerülni…

Félünk, mindannyian félünk sokszor. A bátorság nem azt jelenti, hogy nem félsz. A bátorság nem azt jelenti, hogy vakon és meggondolatlanul beleszaladsz a tűzbe. Mondom ezt önkéntes tűzóltóként 🙂
A félelem és a bátorság kéz a kézben jár.

Képzeld el, hogy egy hatalmas máglya ég előtted. Látod a lobogó tüzet, és tudod, hogy hamarosan át fogsz menni rajta. Tudod, hogy a tűz forró, még akkor is, ha az már csak parázs. Benned valami teljesen érthetően azt mondja, hogy ne menj át rajta, mert bajod lesz… De felkészültél, eljött a Te időd, amikor a félelem bátorsággal kapcsolódik.

Most képzeld el, hogy ez a tűz valami olyan dolog az életedben, ami hatalmasnak tűnik, és félsz, akár rettegsz tőle. Hatalmas, égető, félelmetes. De tudod és érzed, hogy eljött a Te időd. Szembenézel vele, szembenézel a félelmeddel, elismered, hogy létezik, hogy van és kapcsolódsz.

Ezután pedig meghívod a bátorságot, és itt már józan vagy és készen arra, hogy áthaladj a félelmeden.

Ez lesz a Te felszabadulásod pillanata…
Amikor megtalálhatod a helyed, amikor elfogadod önmagad, felfedezheted az erőid. Efelé teszünk egy lépést Nőtincsen.

ÖSSZEFOGÁS

Eljött az ideje, hogy ne egyedül tegyem a dolgom, hanem másokkal összefogva. Olyan emberekkel, akikkel valami mély kapcsolódás köt össze bennünket, valami, ami szavakon és az érzékszerveken túli, tudjátok milyen ez…

Csórics Balázst amikor először hallottam, rendkívüli hatással volt rám. Megérintettek a szavai, totál libabőrös lettem, és tudtam, hogy a lénye nem csak rám lesz ilyen mély hatással. Ezért döntöttem úgy, hogy mindenképp szeretném meghívni erre az eseményre, hogy teret nyerjen mindaz, amit Ő képvisel és átad, és az ‘első lépéseit’ megtehesse egy olyan közegben, ahol nyitottak és befogadóak arra, aki.

Vajai Kitti pedig mintha a gondoskodó és biztonságot adó testvérem lenne. Amikor először találkoztunk egy ismerősömet kisértem Kitti által szervezett randis programra, ahol sok igazából félős állapotban jelen lévő ember gyűlt össze, de ő akkor is egy nagyon erős és biztonságos teret hozott létre. És ahogy beszélt hozzánk, ahogy irányította az eseményt, ahogy szépen lassan mindenki feloldódott és magát adta, tudtam, hogy egyszer majd szeretnék vele közösen én is valami szuper programot. Íme, ez is elérkezett.

TÁRSAIM és gondolataik:

Vajay Kitti:

Kitti

A blokkoldás valójában nem egy módszer, hanem sokkal inkább egy eszköz, amin keresztül olyan energiák képesek megmozdulni, melyek alapállapotban nem tudnának.
Eszköz számomra és eszköz minden jelenlévő számára is.

Bár a rendszeres blokkoldásaimnak van egy alapfelépítése, amikor rendezvényen vagyok egy nagyobb létszámmal, egészen másként történnek a dolgok. A lényeg mégis ugyanaz: megnyílnak a lehetőségek mindenki számára. Elengedésre, megkönnyebbülésre, feloldódásra, felszabadultságra, megértésre, felismerésre, a természetes örömre, egy mély belső kapcsolódásra, továbblépésre, megérkezésre. Mindenkinek mást ad, de mindenkit mélyen érint.

Ezen a délutánon mindenki úgy kapcsolódhat önmagával, ahogy ritkán vagy talán sosem szokott, és utat engedhet magából mindannak, amiknek eljött az ideje.

 

 

Csórics Balázs:

Az elfelejtett szó: Önismeret, spiritualitás az irodalomban. Sokszor mondjuk, hogy a nyelvünk leíró. Az elmúlt években kézzel fogható és elő tapasztalattá érett bennem, hogy a nyelvünk valóban zseniális! Hogy nemcsak a szavaink felépítése, hanem a betűink formája, hangzása és helye a szavakon belül egy egészen elképesztő tudatosságot őriz a mai napig. Pontosan nem meghatározható, hogy mikor keletkezett a nyelvünk, de egyes kutatások szerint 63%-nyi ősgyököt tartalmaz (olyan szótöveket, melyre a többi szót építjük toldalékolással), így messze a legősibb földi nyelvként tartják számon. Ezt a nyelvet használják költőink, dalszövegíróink akár saját verseikben, akár műfordításaikban. Az előadás alatt azt a világot szeretném megmutatni, amit felfedeztem az irodalomban. Az ösztön és a felsőbb erők olyan keveréke bomlik ki minden egyes versben, olyan folyamatok, tanítások, csodák vannak kódolva bennük, hogy minden alkalommal tátva marad a szám. És itt vannak körülöttünk. Minden kötetben, dalban, drámában. És vezetnek, ha szívvel olvasunk. Várok költőink és zenészeink megidézett körébe mindenkit szeretettel!

 

 

PROGRAMRÓL bővebben:

A vendégek fogadását és a délelőtti programot Csórics Balázs és Méhész Pál – Lélekserpa, azaz én visszük. Hogy mi lesz itt? Bemutatkozunk, beszélgetünk, megosztunk, sétálva meditálunk a tó körül, lazulunk, vicceskedünk, komolykodunk, leginkább hagyjuk, hogy történjen itt az, aminek történnie kell, s leginkább segít minket az esti programra való felkészülésben, azaz a tűzönjárásra.

No de nem szeretne mindenki tüzeskedni, így kis ebédszünet után Vajay Kitti vezetésével elmerülünk egy jó kis csoportos blokkoldó foglalkozásba. Kitti is már ott lesz velünk reggeltől, megfigyel, hangolódik, aztán csodát fog velünk művelni.
Honlapjának ide passzoló oldala:
http://www.vajaykitti.hu/szolgaltatasok/csoportos-blokkoldo-kezeles

A csoportos blokkoldó foglalkozás után újabb szünet. Itt lehetőség lesz enni, inni, pihenni. Aztán megkapják a terepet a tüzesek. A tűzshow és a tűzönjárás megszervezésére Krisztina Radnoti kértem fel.
A délután több elemből fog állni: A hozott fákból (lásd lent) és az általunk biztosított fából megépítjük a máglyát, vagy akár nevezhetjük szentélynek is. Minden folyamat lehet felemelő és spirituális, így együtt fogjuk a területet berendezni, elrendezni, biztonságossá tenni, kitakarítani az oda nem illő dolgoktól.
Ezután lesz egy kis workshop: Azok, akik meg szeretnék élni, hogy saját maguk a kezükben fognak egy tüzes eszközt este, részt kell hogy vegyenek ezen. Megtanítjuk a biztonságos pörgetés alapjait.
Miután minden kész, indul a tűzshow. Ez úgy 20 perces látványos műsor lesz, 4 tűzzsonglőrrel. Majd ezt követően lesz egy úgynevezett ‘open fire’ rész, azokkal akik elég bátrak ahhoz, hogy égő poikat pörgessenek.
Ennek a végén pedig meggyullad a máglya. A terület adta lehetőségekhez mérten aztán elterítjük, és ezen történik meg a tűzönjárás.

A teli hold 23:11-kor van. Ekkor halad át az utolsó ember a tűzön és zárjuk a programot. Ezt követően eloltjuk a tüzet és visszavonulunk.
Terv nincs rá, mert hagyjuk, hogy történjen…

TOVÁBBI RÉSZLETEK a Facebook esemény oldalán:
https://www.facebook.com/events/1073548692818294/

Hamarosan találkozunk!
Szeretettel várunk Titeket.

Üdv
Pali

Tetszett? Érdekel? Jelentkezz!


Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.