Vezetett meditáció – Mindennapi SZERtartás

LEÍRÁS:
Ebben a meditációban először egy lazító gyakorlatot végzel, majd megteremted a SZÍV(ed) és az ÉSZ(ed) összhangját, hogy eljuthass egy helyre, amit tiszta és igaz szeretet forrásának nevezünk. A forrásnál letisztázhatsz mindet, amit a világról és önMAGodról tudni vélsz. Megvizsgálhatod a cselekedetid, szavaid, gondolataid, érzelmeid, meggyőződéseid, véleményeid, hiedelmeid és szokásaid, valamint álarcaid, s meghaladhatod azokat, az EGO-dat. Végül elvégezhetsz egy plusz gyakorlatot lefekvés előtt.

Mit tartalmaz?
A hosszú verzió egy légzéses lazító gyakorlatot, a SZERtartás szövegét (amit mondogatok magamnak hónapok óta) és két további gyakorlatot, amelyből egyik a forrásnál történik, a másik lefekvés előtti, mely bevezet abba, hogyan kezdj el emlékezni az álmaidra. A rövid változata csak a SZERtartás szövegét tartalmazza. Valamint odaadom a szöveget, amit ki tudsz nyomtatni magadnak.

Hogyan használd?
A SZERtartás szövegét eredetileg magamnak írtam, amely egy hosszú mantra, fogadalmakkal. Nyomtasd ki a szöveget, olvasd el, ismerd meg, hogy mire számíthatsz. Hallgasd meg először a teljes verziót, aztán ha a gyakorlatok mennek már önállóan, használd csak a rövid változatot.
Mindenképp este lefekvés előtt használd!

Mi a célja?
Hogy visszavezesd magad pillanatok alatt a forráshoz, ott pedig tükörbe vond magad és letisztítsd magadról azt ami már nem kell, amikre már nincs szükséged. Amikre pedig szükséged van, még jobban be tudd építeni. Végül megtanulhatsz emlékezni az álmaidra.

FONTOS!
Ahogy fent is írtam, ez egy magamnak szánt fogadalmakkal teli mantra. A cél az, hogy eszközt, segítséget, útmutatást adjak arra, hogyan írj sajátot. Ne az enyémet biflázd be, ne is vedd magadra érvényesnek a fogadalmaimat, csak akkor, ha azonosulni tudsz vele. ÍRJ SAJÁTOT. Ennek támogatására a csomagban találsz majd másik két zenei alapot is. Az egyik az a zene, ami végig megy a meditáció alatt, csak a zene. A másikban ugyan erre a zenére bent hagytam a lazítós részt és elkísérlek a forrásig… aztán használhatod a saját szövegedet.

Jó utat kívánok!

Szöveg: Méhész Pál
Hang: Méhész Pál
Formátum: letölthető MP3 (nem CD, az csak illusztráció)
A teljes verzió terjedelme lazítással és két gyakorlattal: ~28perc
A rövid verzió, csak a SZERtartás szövegével: ~8perc
Megjegyzés: a kép csak illusztráció, nincs CD formátum

ÁRKÉPZÉS:
Az árát Te határozod meg, felajánlásos. Banki költségek miatt a minimál árat beállítottam 250 Ft-ra, az alapértelmezett árat pedig 3.000 Ft-ra, amit tetszőlegesen átírhatsz. A meditációkat innen is letöltheted ingyen, ide csak akkor térj vissza, ha tetszett, használt és felajánlást tennél.

Ft
Category:

Leírás

A rövid, 8 perces verziót a YouTube-on is megtekintheteid, itt:

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.