Close

Egyre inkább kezd letisztulni, hogy mit akarok!

Az utazás óta nagyfokú elengedés történt belül, s szinte alig gondolok a férfira. Hihetetlen, hogy nem elfojtottam magamban hanem igenis kimondtam. Nem blokkolt az érzelemtest súlya. Az állandó, naponta előforduló reggeli és esti sírások, helyett 1x, ha elérzékenyültem. Előre tekintek és fókuszálok arra, amit szeretnék, nem pedig róla gondolkodok, fantáziálok. Úgyhogy nagy dolgok történtek/történnek belül, mely egy része a külvilágban is megmutatkozik. Egyre inkább kezd letisztulni, hogy mit akarok!

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Méhész Pál

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)