Close

Könnyek és mosoly egyszerre volt jelen az arcomon

Nehéz megfogalmazni azt az érzés-komplexumot, ami átjárt az utazás után. Az biztos, hogy felemelő volt és nagyon örülök, hogy jónéhány nehézség ellenére is kitartottam az elhatározásom mellett és elmentem hozzád. Ajándék volt az a nap. Hálás vagyok és most még egyszer nagy-nagy köszönetet kell “mondanom” Neked, mert amit írtál utána a blogban, az egy újabb ajándék volt számomra. Könnyek és mosoly egyszerre volt jelen az arcomon, amikor a soraidat olvastam. Nem is gondoltam volna, hogy ezzel a történettel, aminek valójában a végét, meglehetősen kudarcnak éltem meg, valamit tudsz kezdeni… És bár én jelen voltam, mégis lenyűgözött az írás, tudott “újat” adni. KÖSZÖNÖM!
Bízom benne, hogy ez a segítség személyeden keresztül sok mindenkire rátalálhat!!! 🙂

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Méhész Pál

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)