Close

Sokkal jobban érzem magam

Palinál párszor jártam, az első alkalommal kissé szkeptikusan, mert hasonló élményben még nem volt tapasztalatom. Nagyon közvetlen és kedves volt már elsőre is. A kezelések alkalmával sok olyan dolgot és érzést megtapasztaltam, amit eddig meg soha. Hosszú, kimerítő kezeléseknek köszönhetően, sokkal jobban éreztem magam és biztos vagyok benne, hogy megyek meg hozzá további kezelésekre is, mert pozitívan hat rám mind szakmailag, mind emberileg. Mindenképpen ajánlani tudom őt!

HÍRLEVÉL + JelentkezzHÍRLEVÉL – Feliratkozás

Akkor iratkozz fel, ha nyitott vagy az üzeneteimre és arra, amit itt kapni fogsz.

Kattints fent a Jelentkezés menüpontra, VAGY IDE, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz bátran.

Az előző életes "UTALVÁNY" megvásárlásával pedig előre bebiztosíthatod az időpontodat, s előtte érdemes meghallhatnod ezt a vezetett MEDITÁCIÓT.

Méhész Pál

Én abban tudlak segíteni, hogy elkísérlek az utadon. Az én feladatom, hogy kísérjelek, támogassalak abban, hogy a felszínre tudd hozni a blokkod okát, feldolgozhasd jelen vagy előző életeid fájdalmas eseményeit, megszabadulj a szenvedéstartalmától vagy épp megbocsájthass saját magadnak. Az utazás célja, hogy a múlt eseményeinek feldolgozásával megérkezhess a jelenedbe. Az én célom pedig, hogy ebben melletted legyek. A munka jelentős része a Tiéd :)